måndag 7 maj 2012

Äppelträd, Prinsessor och Sommar!

Ja nu är väl ändå våren här kan man säga och det behövdes fyllas på i barnens garderober igen! De har precis bytt storleker båda två så nu har man fått sytt större! Tiden går så fort...
Lillan har börjat använda strl 92 så nu syr jag inget mindre, och storebror har börjat använda strl 104!

Två långärmade bodysar (egna mönster) skulle sys innan sommaren sätter full fart och för svalare sommardagar- de gjordes i äppelträdstyget från lillestoff inköpt på znokdesign och i prinsessor designade av Ahlard från liandlo. Mudden till äppeltyget är en mudd som jag egentligen hade köpt fel färg från stoff och stil, det var ju kul att det kom till användning,, den ljusrosa mudden är hilcos från sydilla!
Sen blev det ett par harembyxor (matchar "äppelträd" jätte bra) med smock i midjan, mönster från Ottobredesign vår/11. De blev så bra och var så roliga att sy så det blir minst ett par till! Sydda i enfärgad ceriserosa jersey från znokdesign!

Till sonen syddes vårens första kortärmade. Den här syddes i härliga Sommartyget från zokdesign! Mönstret är från Od men jag gjorde om halsringningen till lite v-ringad... blev lite klumpigt men nästa gång kollar jag upp hur man ska göra en "riktig" v-ringning!;)
Body i äppelträd och matchande harembyxor

Prinsessor!!

T-shirt i Sommartyget!

1 kommentar:

  1. Jätte fina och somriga plagg! Och vad gulligt det var med smock på byxorna! Måste prövas...nån gång!Du vet ju hur det är, det tar ju lite tid ju! :-)

    SvaraRadera